06.09.2022

Okul Müdürümüzden Öğretmenlerimize Doğru Nefes Teknikleri Eğitimi

Öğretmenlerimiz, Okul müdürümüz Ülkem Çorapcı tarafından gerçekleştirilen Nefes Teknikleri Eğitimine katıldı.

Okul Müdürümüzden Öğretmenlerimize Doğru Nefes Teknikleri Eğitimi

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerimiz, okul müdürümüz  Ülkem Çorapcı tarafından gerçekleştirilen Nefes Teknikleri Eğitimine katıldı.

Eğitimin ilk bölümünde öğretmenlerimizle nefes tekniklerinin ne olduğu, nefes tekniklerinin ne işe yaradığını, nefes egzersizi ve çalışmalarının ne zaman uygulanması gerektiğini, doğru nefes alma tekniklerinin insan sağlığı üzerindeki etkisini, zihin ve beden farkındalığının nasıl artırılacağını ve nefes tekniklerinin nasıl uygulanması gerektiği anlatıldı.

Yönetim Kurulu Murahhas Üyemiz Prof. Dr. Lerzan Özkale'nin de katıldığı Nefes Teknikleri Eğitiminin ikinci bölümünde uygulamalı olarak yapılan nefes egzersizleri ile öğretmenlerimiz doğru nefes alma tekniklerini uygulamalı olarak öğrendi.