04.01.2021

Öğrencilerimiz Dijital Yeteneklerini Geliştiriyor

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri dersleriyle dijital yeteneklerini geliştiriyor

Öğrencilerimiz Dijital Yeteneklerini Geliştiriyor

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz, uzaktan eğitim programı kapsamında, teknolojiyi etkin kullanabilen ve teknoloji ile üretebilen bireyler olmalarının önünü açacak Bilişim Teknolojileri derslerine online ortamda devam ediyor.

Bilişim Teknolojileri dersleriyle dijital yeteneklerini geliştiren öğrencilerimiz,  teknolojinin doğru, etkili ve güvenli kullanımını öğreniyor; öğrencilerimizin derslerinde edindikleri bilgilerle, bilinçli birer dijital okur yazar olmaları, bilişim teknolojilerini kullanarak ürün geliştirmeleri, mantıksal sorgulama, problem çözme ve algoritma tasarlama gibi beceriler kazanmaları ve bu sayede dijital yetkinliklerinin artırılması amaçlanıyor.